• boeken via een adviseurs
  The best is yet to come...
 • boeken via een adviseurs
  Let's fly away together
 • boeken via een adviseurs
  Nothing fancy, just love and the perfect destination
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Let it snow love.....

Sani Resorts

Wat wil je van je huwelijksreis?

Wilt u romantiek en een vleugje luxe zonder zorgen? Boek uw huwelijksreis naar het Sani Resort Halkidki en u zult tijdens uw verblijf in de watten gelegd worden.

Het kiezen van een bestemming voor uw huwelijksreis is geen gemakkelijke taak. Sani Resort Halkidiki is bij uitstek geschikt is voor honeymooners die op zoek zijn naar een magische 'once in a lifetime' vakantie om samen het begin van hun huwelijksleven te vieren.

Met witte stranden, prachtig uitzicht op zee, eersteklas accommodatie en heerlijke gerechten is het Sani Resort echt het ultieme resort om uw huwelijksreis door te brengen.

Wij zorgen voor de dingen waar u nog niet aan gedacht hebt en zorgen voor uw eerste vakantie als man en vrouw uw verwachtingen overtreffen.

Alle gasten van Sani Resort Honeymoon ontvangen een GRATIS kamer-upgrade (afhankelijk van beschikbaarheid), kamerdecoratie met bloemen en een fles mousserende wijn bij aankomst.

Een luxueus landschap dat zich uitstrekt over geurige dennenbossen, gouden zandstranden en kristalhelder water

Sani Resort biedt de meest luxueuze setting voor een intiem en exclusief verblijf met z’n tweetjes of een fantastische vijfsterren familievakantie, samen waardevolle tijd doorbrengen en blijvende herinneringen creëren.

Hier kunt u de bossen in gaan en genieten van de natuurlijke omgeving en van de zon op zeven prachtige stranden, uzelf nieuw leven inblazen in een van de vijf unieke spa's, deelnemen aan een brede waaier van sportieve en georganiseerde activiteiten, genieten van zoveel fantastische entertainment en uzelf verwennen met een keuze uit veertig buitengewoon geweldige restaurants en bars.

Jonge voetballertjes halen hun hart op in Sani Resort op de football academy dankzij de samenwerking met Chelsea Football Club.

Sani is vooral een plek waar u kunt ontspannen, verjongen en gewoon plezier kunt hebben met familie, vrienden en uw dierbaren.

Sani Dunes

Sani Resorts Chalkidiki

Een unicum in Griekenland

Op het schiereiland Chalkidiki ligt Sani Resort. De aanvlieghaven is Thessaloniki.

Het resort bestaat uit vijf internationaal bekroonde vijfsterrenhotels, op loopafstand van elkaar en toch ver genoeg om een gevoel van individualiteit en privacy te creëren. Het kloppend hart van Sani Resort is de eigen jachthaven, Sani Marina omringd door klassevolle restaurants, bars en boetieks.

"met z’n tweetjes of een fantastische vijfsterren familievakantie"

Elk van de vijf hotels heeft een eigen unieke persoonlijkheid: het bruisende Sani Beach, de verfijnde Sani Club, de eigentijdse stijl van Sani Dunes, de ontspannen elegantie van Porto Sani en het exclusieve en intieme Sani Asterias.

Exclusief aanbod

Geniet van extra hoge kortingen

Boek voor 13 augustus uw Honeymoon en profiteer van extra kortingen tot 20% of gratis vol pension.

Vraag uw Honeymoon-Specialist naar de specifieke reisdata en voorwaarden per verblijf:

 • Sani Beach
 • Sani Club
 • Sani Asterias
 • Sani Dunes
 • Porto Sani

Sani Resorts boekt u bij Honeymoon-Specialisten

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Honeymoon-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor info of boeken van uw huwelijksreis contact met uw Travel Agent op.

Zoek op kaart?