• boeken via een adviseurs
  The best is yet to come...
 • boeken via een adviseurs
  Let's fly away together
 • boeken via een adviseurs
  Nothing fancy, just love and the perfect destination
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Let it snow love.....

Aruba

Voor de huwelijksreis van jullie dromen

One Happy Honeymoon

Word verliefd Aruba. Een paradijs van de meest blauwe zeegezichten, magnifieke zonsondergangen, en schitterende sterrenhemels.

Samen picknicken, omringd door inspirerend natuurschoon, zeilen bij zonsondergang, een diner voor twee bij maanlicht, een uitje naar een verborgen baai, te paard door het achterland en langs de kust of een couples massage. Stuk voor stuk romantische momenten om samen van te genieten.

Aruba is een Honeymoon eiland bij uitstek

Daarom bieden veel hotels en resorts speciale huwelijksreispakketten. Om stellen tijdens hun huwelijksreis, jubileum of renewal speciaal te verwennen.
Denk aan mooiere kamers, champagne, massages, diners, en nog veel meer. Vraag uw Honeymoon Specialist naar het speciale programma "One Happy Honeymoon".

Aruba, Honeymoon bestemming bij uitstek

Huwelijksreis, jubileum of renewal

De beste Caribische bestemmingen voor een huwelijksreis zijn de bestemmingen waar paren terugkomen om hun trouwdag te vieren.

Pasgetrouwde stellen brengen heel vaak hun huwelijksreis door op Aruba. En terecht. Het is logisch dat je eerste trip als getrouwd stel One happy island als bestemming heeft. Met de talloze accommodaties op Aruba is het geen verrassing dat je er de allerbeste resorts voor je huwelijksreis vindt.

Er is bovendien een grote keuze aan all-inclusive opties, van de meest luxueuze grote resorts tot de uiterst intieme boetiekhotels, de pakketten voor een romantische huwelijksreis op Aruba zijn stuk voor stuk geweldig.

Vraag uw Honeymoon-Specialist

Aruba boekt u bij uw Honeymoon Specialist

Aruba boekt u bij uw Honeymoon Specialist

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Honeymoon-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor info of boeken van uw huwelijksreis contact met uw Travel Agent op.

Copyright Aruba Toerisme

5x De Meest Romantische Activiteiten op Aruba

Op One Happy Island Aruba vind je uitgerekte parelwitte stranden zover het oog reikt, een adembenemende diepblauwe zee en natuurlijk het hele jaar door zon.

Kortom; de perfecte ingrediënten voor een idylische vakantie.

Aruba biedt echter nog veel meer voor een über-romantische trip met je partner. Check hier onze top 5 meest romantische activiteiten op dit tropische paradijs. 

Aruba Suppen

1.Suppen in de mangroven

Stand Up Paddle Boarden, ook wel peddelsurfen genoemd, is een van de meest populaire watersportactiviteiten op het eiland. Deze sport beoefen je op rustig water waarbij je in balans blijft door de surfplank met een lange roeispaan voort te bewegen.

Wil je in een paradijselijke omgeving met je geliefde al peddelend van Aruba’s schitterende kustlijn genieten? Kom dan naar Mangel Halto (dat letterlijk hoge mangroven betekent). Mangel Halto is een afgelegen strand aan de zuidoostkust van Aruba en wordt gekenmerkt door prachtige natuur, een heldere turquoisee zee en ultieme rust. ? 

Aruba diner op het strand

2. Dineren aan de branding

Met meer dan 200 restaurants is het overal op Aruba culinair genieten. Of je nu in een lokaal vistentje je zelf gepelde garnalen met een verfrissend biertje wegspoelt of all-out op sterrenniveau dineert, op Aruba raak je niet uitgegeten.

En bij prachtige uitgerekte stranden horen natuurlijk ook romantische restaurants aan de branding waar je met je voeten in het zand het glas heft terwijl de goudgele zon langszaam in de zee zakt.

Aruba Natural Pool

3. Een frisse duik in de Natural Pool

Aan de Noordoostkust, waar je langs verlaten baaien en stranden tourt, bevindt zich een natuurlijk zwembad. In deze zogeheten Natural Pool kun je heerlijk zwemmen of snorkelen terwijl de hoge golven over de rotsen gutsen.

Het is een hele klim om dit natuurverschijnsel te bereiken, maar als je eenmaal samen in het water ligt of snorkelend een school kleurrijke vissen tegenkomt, dan weet je dat het de tocht meer dan waard was. 

Aruba couples massage

4. Couples massage op het strand

Op Aruba kun je bij divers spa’s een heerlijke couples massage boeken. Wie het romantische plaatje helemaal compleet wil maken boekt een massage op het strand. Dan liggen jij en je wederhelft zij aan zij op twee massagetafels terwijl de zee op de achtergrond ruist en je een licht briesje op je huid voelt. 

Aruba wandelen in Arikok nationaal park

5. Een ochtendwandeling door nationaal park Arikok

Je moet er wel vroeg voor uit de veren, maar dan hike je wel op het mooiste tijdstip van de dag door Aruba’s spectaculaire ruige en ongerepte landschap in nationaal park Arikok.

Arikok is de perfecte plek om kleurrijke vogels, ezels, geiten, hagedissen en andere bijzondere diersoorten te spotten, te midden van torenhoge cactussen en dividivi bomen. 

Wie flink doorstapt, komt uit op de meest oogverblindende stranden ooit zoals Dos Playa en Boca Keto.

 

Zoek op kaart?