• boeken via een adviseurs
  The best is yet to come...
 • boeken via een adviseurs
  Let's fly away together
 • boeken via een adviseurs
  Nothing fancy, just love and the perfect destination
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Let it snow love.....

Jullie ultieme huwelijksreis gaat naar Afrika!

Jambo Safari Club & Honeymoon specialisten staan garant voor de mooiste reis van je leven!


Je huwelijksreis is iets dat je nog jaren als een unieke en bijzondere herinnering zal bij blijven, een avontuurlijke of juist een ontspannende droomreis?  In Afrika vindt je alle ingrediënten om dat mogelijk te maken.

Met Jambo Safari Club en uw honeymoon specialist beleef je een privé safari op zoek naar de big five en geniet je aan de mooiste tropische stranden.

Geniet samen van een geweldige sundowner: met een cocktail in de hand onderga je de zonsondergang op de mooiste en meest intieme en romantische locaties ter wereld.

Wij helpen jullie graag om die droomreis samen te stellen!

Hagelwitte stranden in Afrika

Autoriteit

Jambo Safari Club is de autoriteit op het gebied van safari’s en reizen in Afrika. Al ruim dertig jaar organiseren wij volledig verzorgde huwelijksreizen en privésafari’s in Kenia, Tanzania en Oeganda. Maar ook geweldige strandreizen naar de Seychellen, Madagaskar, Mauritius, Mozambique, Zanzibar en Zuid-Afrika.

Slapen onder canvas in de bush

Onze tented camps liggen op exclusieve locaties midden in de bush, sommigen zijn slechts met een klein propellervliegtuig bereikbaar, en zijn vaak heel kleinschalig.

Dit kan vrij eenvoudig maar ook met alle gewenste luxe zoals een zwembad en een uitgebreide wijnkaart. Maar altijd ben je dicht bij de natuur en s’ avonds geniet je samen met een drankje bij een knapperend haardvuur van de geluiden in de bush, het ultieme safarigevoel.

Strandaccommodaties

De kusten van Afrika hebben hagelwitte stranden en een heldere, azuurblauwe oceaan en zijn ideaal voor een bijzondere huwelijksreis.

Onze accommodaties bieden dan ook speciale huwelijksarrangementen en huwelijkskortingen aan.

Ook voor liefhebbers van duiken, snorkelen en watersporten is er keuze genoeg. Laat je verrassen door culinaire hoogstandjes en tropische cocktails met een magisch uitzicht aan een idyllisch strand met je voeten in het witte zand!

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Honeymoon-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor info of boeken van uw huwelijksreis contact met uw Travel Agent op.

Zoek op kaart?