• boeken via een adviseurs
  The best is yet to come...
 • boeken via een adviseurs
  Let's fly away together
 • boeken via een adviseurs
  Nothing fancy, just love and the perfect destination
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Let it snow love.....

Onbegrensd genieten 

Travel Impressions & Honeymoon-specialisten zijn dé specialist voor uw huwelijksreis.

Of u nu op zoek bent naar een romantische strandvakantie op een exotisch eiland, een dynamische stedentrip of op maat samengestelde rondreis in Zuidelijk of Oost-Afrika… met een aanbod van meer dan 350 vier- en vijfsterrenhotels is er een geschikte accommodatie voor elke huwelijksreis.  

Travel Impressions - onbegrensd genieten - voor elke huwelijksreis

Onbegrensd genieten op ’s werelds mooiste locaties

Het samenstellen van een unieke collectie bijzondere hotels op ’s werelds mooiste locaties is Travel Impressions’ passie. Een golfbaan van wereldklasse, een bekroonde spa, een restaurant met Michelinster of een afwisselend activiteitenprogramma? Elk hotel in de collectie van Travel Impressions is zorgvuldig geselecteerd en biedt de ambiance en faciliteiten die een heerlijke huwelijksreis garanderen.

Travel Impressions - onbegrensd genieten op ’s werelds mooiste locaties

Unieke gratis extra’s

De reizen van Travel Impressions onderscheiden zich door bijzondere gratis extra’s zoals een romantisch diner voor twee, een ontspannende spabehandeling of een fles champagne – waar u ook verblijft, er wordt altijd iets bijzonders tijdens uw verblijf aangeboden zodat u nog meer onbegrensd kunt genieten*.

Luxe met een twist

Travel Impressions doet de dingen graag een beetje anders; voor de reisorganisatie is elke vakantie uniek. Travel Impressions zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is en voor aankomst wordt nogmaals gecontroleerd of alles helemaal tiptop in orde is. Luxe betekent niet alleen een mooie kamer, maar een bijzondere ervaring. Laat u verrassen door deze luxe met een twist. 

Travel Impressions - onbegrensd genieten – De Afrika conciërge

De Afrika conciërge

Travel Impressions is dé expert voor een individuele rondreis naar Zuidelijk en Oost-Afrika. Het speciale Afrika conciërge team heeft gezamenlijk meer dan 60 jaar ervaring en stelt graag een droomreis op maat voor u samen. Of u nu het spoor van de ‘Big Five’ wilt volgen of op uw gemak een wijnreis wilt maken… Travel Impressions is er om uw ultieme huwelijksreis samen te stellen!

Uitstekende condities

De beste hotels, uitmuntende service, de mooiste extra’s en dat tegen scherpe prijzen. Inmiddels worden de reizen van Travel Impressions in ruim 15 landen aangeboden. Dit betekent dat er wereldwijde afspraken kunnen worden gemaakt met de hotelpartners. Er wordt voortdurend onderhandeld, zodat u verzekerd bent van uitstekende tarieven en de beste aanbiedingen en condities bij boeking. Luxe hoeft niet duur te zijn; er wordt een grote diversiteit aan hotels in verschillende prijsklassen aangeboden. 

Travel_Impressions

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. Honeymoon-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor info of boeken van uw huwelijksreis contact met uw Travel Agent op.

Zoek op kaart?