• boeken via een adviseurs
  The best is yet to come...
 • boeken via een adviseurs
  Let's fly away together
 • boeken via een adviseurs
  Nothing fancy, just love and the perfect destination
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Let it snow love.....
uw reis specialist
Fleur Ligteringe

Honeymoon-specialist uit Baarn

Mozartlaan 5
3741 HT Baarn
06-47448445 Fleur
 Stuur mij een e-mail

Honeymoon-Specialist Fleur Ligteringe

Wat maakt een huwelijksreis eigenlijk bijzonder ten opzichte van een andere reis of vakantie?

De huwelijksreis is een speciale reis welke je je altijd zult herinneren.

De reis die bij jullie beiden past

Een huwelijksreis kan naar een zonnige verre strandbestemming zijn, een bezoek aan het paradijs. Maar dat hoeft natuurlijk niet.

Misschien hebben jullie behoefte aan even helemaal niets na het regelen van de bruiloft en het intensief beleven van de dag zelf. Of misschien willen jullie juist eerst rondreizen en dan rust nemen voordat de rest van het leven samen begint.

Wat zeker is is dat het een reis is die jullie samen maken en tevens misschien met jullie kinderen. Een reis die bij jullie beiden past, met veel ruimte voor romantiek en tijd voor elkaar.

Zomaar wat inspiratie…

Wat denken jullie van een combinatie van een fly-drive met een cruise in Alaska? Of een combinatie van wensen zoals eerst actief skiën en daarna zon? Eerst zeilen, daarna ontspannen en wellness?

Samen op safari en daarna de indrukken verwerken in een heerlijk resort aan het strand? Misschien overnachten op bijzondere plekken met historie, juist in de natuur, op palen in het water of in een iglo onder de sterren? Een culinaire autoreis langs de kust van Italië?

Trouwen in het buitenland?

Willen jullie niet in Nederland trouwen maar ergens in Europa of op een strand ver van hier? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Naast een bruiloft in het oude centrum van het Cubaanse Havana heb ik onder andere ervaring met bruiloften in Italië, op tropische eilanden, het Griekse Kreta en Disneyland Florida. Ik verzorg graag de reis, het verblijf en de excursies.

Tevens bemiddel ik (indien nodig met een weddingplanner en lokale gespecialiseerde agenten) bij de aanvraag, de bruiloft en het juridische gedeelte. Tevens kan ik een bruiloft verzekering voor jullie afsluiten. Er komt veel bij kijken, zoveel keuzes, vragen, mogelijkheden...

Honeymoon-specialist

Ik kijk er naar uit kennis te maken en de reis te organiseren waar jullie van dromen! Op basis van jullie wensen en met passie en expertise stel ik een reis samen vol mooie momenten die jullie nooit zullen vergeten…..naar iedere bestemming en voor ieder budget. Alles tot in de puntjes verzorgd, van begin tot eind, met advies en begeleiding zowel vóór, tijdens als na de reis.

Contact

Ik kom indien mogelijk bij jullie langs om de ideeën gezamenlijk te bespreken en te inspireren (of alleen met één van beiden wanneer de reis een verrassing is voor de ander). Uiteraard is contact via de telefoon of e-mail ook mogelijk.

Hartelijke groet,
Fleur Ligteringe

Kijk voor alle overige reizen zoals zonvakanties, wintersport, rondreizen, etc. op www.thetravelclub.nl/fleur

×

 

Ontvang onze aanbiedingen nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Honeymoon-specialist in uw regio. Schrijf u nu in!