• boeken via een adviseurs
  The best is yet to come...
 • boeken via een adviseurs
  Let's fly away together
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Nothing fancy, just love and the perfect destination
 • boeken via een adviseurs
  Let it snow love.....
 • boeken via een adviseurs
uw reis specialist
Pascale & Peter

Honeymoon-Specialist uit Aerdenhout

Aerdenhoutsduinweg 1
Aerdenhout
06-50686223 / 06-52038554
 Stuur mij een e-mail

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!

Wat een bijzondere stap en wat komt daar veel bij kijken

Het regelen van je huwelijksdag kan een van de spannendste en stressvolste momenten in je leven zijn. Van de grote dingen, zoals de trouwlocatie, de kleding en de bloemen, tot de kleinere details die je huwelijksdag onvergetelijk maken. Het vergt een enorme organisatie voor een geslaagde dag.

En dan moet je ook nog nadenken over de perfecte bestemming voor je droom huwelijksreis. Steeds vaker merken wij dat dit een heel belangrijk onderdeel is.

Boek op tijd

Wij merken vaak dat de huwelijksreis in deze fase naar een later moment wordt verschoven……

JAMMER, want hoe korter van te voren jullie de honeymoon regelen des te minder aanbod er is en zijn de prijzen bovendien vaak hoger.

Ons advies: neem voor de huwelijksreis zo vroeg mogelijk contact met ons op.

Extra

Naast ons advies geven wij Pascale & Peter dé honeymoon specialisten je graag de inspiratie en tips over de mooiste en meest romantische plekjes ter wereld!

Hoe fijn zou het zijn als jullie hier niet naar om hoeven te kijken, wij regelen het van A tot Z.

Omdat de week voor jullie huwelijk al druk genoeg is, brengen wij persoonlijk 10 dagen voor vertrek de reispapieren langs en nemen deze volledig nog even met jullie door.

Wil je in het buitenland trouwen, waar taal en cultuur een barrière kunnen vormen?

Dan geeft dat mogelijk nog meer stress

Wij als dé honeymoon specialisten hebben de juiste contacten met professionele wedding planners op diversen bestemmingen. Hierdoor nemen wij jullie veel werk uit handen, zoals het regelen van de wettelijke aangelegenheden, legalisatie en overige documenten.

Wij kunnen een honeymoon op maat verzorgen op de meest romantische plaatsen ter wereld. Of dit nu een cruise is, een romantische stad, een idyllische strand, de Noordkaap, een Safari, of waar dan ook, het is JULLIE dag en daarom kunnen wij voor alle bruidsparen een unieke huwelijksreis verzorgen. Dit kan een ceremonie op het strand zijn met de voetjes in het zand of een rondreis naar Patagonië, eigenlijk tot het einde van de wereld.

De honeymoonkit

Een leuk extraatje en een uniek cadeau! 

Deze honeymoonkit bestaat onder andere uit gepersonaliseerde kaartjes waar je gasten uit kunnen kiezen. Zo kunnen je gasten ervoor kiezen om jullie bijvoorbeeld een excursie op de bestemming te geven, of een romantische Candle light diner op een poederwit strand. 

Er kan ook gekozen worden voor het cadeau doen van een reischeque. Zo geven ze jullie eigenlijk een klein stukje van jullie honeymoon cadeau.

Onze ervaring leert dat deze giften onvergetelijk en populair zijn, we creëren het "making memories together" gevoel.

Over ons

Pascale en Peter

Wij, dé honeymoonspecialisten, hebben al heel veel van de wereld gezien en zijn thuis in bijna alle continenten. Wij kijken er met veel plezier naar uit om samen met jullie een onvergetelijke honeymoon samen te stellen.

Al nieuwsgierig geworden wat wij jullie kunnen bieden?

Voor zoiets bijzonders als jullie honeymoon maken we graag een afspraak om al jullie wensen persoonlijk door te spreken.

Met hartelijke groet, 

Pascale           &       Peter
06-50686223          06-52038554