• boeken via een adviseurs
  The best is yet to come...
 • boeken via een adviseurs
  Let's fly away together
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Nothing fancy, just love and the perfect destination
 • boeken via een adviseurs
  Let it snow love.....
 • boeken via een adviseurs

Huwelijksreizen voor Adventure Lovers

Als je bruiloft de beste dag van je leven is moet worden, zou je huwelijksreis de once-in-a-lifetime vakantie moeten zijn.

De reis van jullie leven moet besteed worden aan het doen van wat je allebei leuk vindt om te doen. Als dat voor jullie cocktails bij een zwembad zijn, fantastisch.
Maar als je het soort echtpaar bent dat een beetje meer adrenaline verlangt dan champagne en een rozenblaadjes bed, dan is het de moeite waard om een bestemming te overwegen die jullie genoeg kan bieden.

Hou je van op safari gaan in Afrika of een roadtrip Amerika of Australië, of willen jullie wandelen door de Thaise jungle of duiken naar wrakken uit de South Pacific?

Natuurlijk hoeft avontuur geen fysieke inspanning te betekenen, maar kan het een bezoek zijn aan fascinerende landen met een rijk cultureel erfgoed. Bijvoorbeeld Cambodja, Vietnam, Laos en Thailand zijn allemaal fantastische huwelijksreisbestemmingen met hun eigen geschiedenis.

Deze kunnen allemaal gemakkelijk worden gecombineerd met een paar dagen op het strand, want na een hoop avontuur is een paar dagen strand wellicht toch wel even lekker om te ontspannen!

Geef ons je wensen door en wij zoeken het juiste soort avontuur voor jullie beiden

Zoek op kaart?