• boeken via een adviseurs
  The best is yet to come...
 • boeken via een adviseurs
  Let's fly away together
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Nothing fancy, just love and the perfect destination
 • boeken via een adviseurs
  Let it snow love.....
 • boeken via een adviseurs

Veel gestelde vragen over huwelijksreizen

Wat is de eerste stap bij het plannen van een huwelijksreis?

Wij bieden u een vrijblijvend intakegesprek om erachter te komen wat uw "huwelijksreis-visie" is. En als u het echt nog niet weet, dan helpen wij u graag erachter te komen! Hoe het eerste contact plaatsvind dat bepaalt u zelf. Dit kan telefosncih, per mail of persoonlijk op de locatie van uw keuze

Hoeveel rekenen de honeymoon-specialisten voor hun diensten?

Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze service. Alle aangesloten specialisten zijn onafhankelijke reisadviseusr met een zeer breed aanbod aan reizen, waar ze u graag in adviseren zonder extra compensatie.

Wanneer moeten we onze huwelijksreis boeken?

Dat hangt volledig af van de bestemming en de soort vakantie. Laat u zich door ons adviseren! Bepaalde bestemmingen hebben mogelijk een beperkte beschikbaarheid, dus het is aan te raden om vroeg te boeken.

U kunt uw aanvraag natuurlijk sowieso tijdig bij ons neerleggen, zodat u het van uw lijstje kunt schrappen en wij de beste deals voor u in de gaten kunnen houden.

Zijn prijsoffertes gegarandeerd?

Nee, prijzen worden niet gegarandeerd de reservering is bevestigd. Wel kunnen we in veel gevallen opties voor u plaatsen. U kunt ervan uitgaan dat wij offertes uitbrengen op basis van de op dat moment geldende tarieven. Vliegtickets en hotelprijzen fluctueren vaak, dus we raden u aan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen als u klaar bent om te boeken.

Wat als ik een lagere prijs vind?

Geen probleem! Laat ons weten waar u de lagere prijs hebt gevonden. We zullen een snelle controle uitvoeren om de prijs te verifiëren en te proberen de prijs te matchen of misschien een betere prijs voor u te krijgen

We zijn klaar om te boeken, wat nu?

Nadat u samen de perfecte huwelijksreis hebben gevonden, wordt de reis voor u bevestigd. Er volt dan een factuur met een aanbetaling en een restantbetaling. 

Kan iemand anders voor de reis betalen?

Natuurlijk, u kunt hen met ons on contact brengen als u niet op de hoogte wilt zijn van de kosten. U kunt ze ook gewoonweg de factuur laten betalen, zolang de referentie maar vermeld wordt. U kunt ook vragen voor reischeques als cadeau voor uw huwelijk.

Honeymoon specialisten voor uw perfecte huwelijksreis 

Hebben we een reis- en/of annuleringsverzekering nodig? 

Wij raden het altijd aan om verzekerd op reis te gaan. U weet nooit wat er in de tussentijd voor kan vallen bij u of een familielid.

Verzekeringen zijn tegenwoordig in allerhande soorten dekkingen. Vraag uw reisadviseur naar de beste passende verzekering voor u. U ontvangt dan een offerte met voorwaarden. Denk er aan dat u een annuleringsverzekering binnen een week na boeking af dient te sluiten.

Wat als we de bruiloft afzeggen / zwanger worden / van gedachten veranderen? Wordt dit gedekt door een verzekering?

Dit hangt af van het type dekking dat u hebt gekozen. Neemt u hierover contact met ons op.

Wanneer ontvangen we onze vliegtickets en andere documenten voor de reis?

Uw reisdocumenten worden ongeveer 1 tot 2 weken voor vertrek voorbereid.

Documenten worden u toegestuurd, samen met gedetailleerde reisinformatie zodat u volledig voorbereid op Honeymoon kunt gaan.

Zoek op kaart?