• boeken via een adviseurs
  The best is yet to come...
 • boeken via een adviseurs
  Let's fly away together
 • boeken via een adviseurs
 • boeken via een adviseurs
  Nothing fancy, just love and the perfect destination
 • boeken via een adviseurs
  Let it snow love.....
 • boeken via een adviseurs

Trouwen in het buitenland

Heeft u weleens gedacht aan trouwen in het buitenland? 

Trouwen in het buitenland is erg in opkomst. Naast de paradijselijke bestemmingen in de Caribbean of op een van de geliefde eilanden in de Indische Oceaan (Mauritius en Seychellen) wordt ook vaak gekozen voor bijzondere en romantische bestemmingen als Italië, Zuid-Afrika of Cyprus. Trouwen op het strand met de blote voeten in het zand is erg populair. Of nog origineler: de trouwbelofte afleggen in de helikopter boven de Grand Canyon!

Trouwen aan boord van een cruiseschip behoort ook tot de mogelijkheden!

Wij trouwden op Bonaire

"Onze ceremonie op Bonaire..."

We boekten op Bonaire een elegante, romantische suite direct aan het strand in het meest luxe hotel op het eiland: Harbour Village Beach Club. Een prachtige locatie aan het enige privéstrand van Bonaire waar onze huwelijksceremonie zich zou gaan voltrekken. 
 
Op de vroege ochtend van dé dag, zien vanaf ons terras dat men al druk in de weer is op het strand om alles klaar te maken voor onze ceremonie. Na een bezoek aan de kapper en de visagist krijg ik eenmaal weer terug in onze suite, een prachtig bruidsboeket met daarin mijn favoriete bloemen de Frangipani .

Dan is daar dan eindelijk het moment...

Mijn entree vindt plaats via een sierlijk met palmbladeren en schelpen gemarkeerd pad in het zand, mijn aanstaand wacht mij aan het einde op met achter hem een diepblauwe zee en de vloedlijn. Op deze plek, omkleed door de zacht wuivende sluiers van wit organza, spelen de zintuigen een belangrijke rol.
 
We voelen onze voeten in het witte poederzand, horen het geluid van de zee en het ritselen van de palmbladeren. Na de lieve woorden van de huwelijkscoördinator wordt onze liefdesceremonie bezegeld met de bruidskus. Een betoverend moment die we als de dag van gisteren blijven herinneren.
 
Daarna een champagne toost met bruidstaart, een onvergetelijke zonsondergang met elkaar en onze vrienden, aansluitend een romantisch diner met fakkels op het strand. 
Bij Harbour Village Beach Club krijgen we alle aandacht. Huwelijksceremonies vinden hier vrijwel nooit dagelijks plaats, zelfs niet wekelijks, het is een zeer exclusieve trouwlocatie.

Het leek wel een droom

Zoek op kaart?